Saturday Classics – 06082022

Journey on soinut päässä parin viikon aikana aina silloin tällöin. Päässä soi ‘Any Way You Want It‘ ja laitetaan se soimaan myös teille. Tämä vuoden 1980 hittibiisi on bändin ‘Departure‘ albumilta ja se solisti Steve Perryn ja kitaristi Neal Schon käsialaa. Bändi toimii edelleen, mutta miehistön vaihdokset ovat olleet valtaisat vuosien varrella. Taitaa olla enää yksi alkuperäisjäsen messissä mukana.

Journey has been singing ‘Any Way You Want It‘ in my head recently, so naturally it was selected as today’s classic. The song is from the ‘Departure‘ album from 1980 and it’s written by lead vocalist Steve Perry and guitarist Neal Schon. Journey is still performing, but has only one of the original musicians playing. 

– Any Way You Want It –

8 comments on “Saturday Classics – 06082022

  1. Voihan jukeboksi sentään ❤ Aina, kun meni johonkin baariin aikanaan, piti heti katsastaa jukeboksin tarjonta. Ja jos kävi tuurija löytyi muutakin kuin humppaa, laittoi markan sisälle ja sai kuulla kolme biisiä. Samanlaista euforiaa musiikin suhteen ei nykyään tunne, kun musaa löytyy joka tuutista ja tuubista.

  2. Uppo-outo orkesteri ja kpl mulle. Vaikkei kaikkein ominta musaa mulle tämä mutta olihan mukavan oloinen biisi. Jos näitä on lisää niin täytynee joskus varovasti kuunnella joitain muitakin biisejä.

    • Journey oli 80-luvulla ihan mega iso bändi jenkkilässä. Ja kyllä sitä kuuntelee. Vieläpä niemen omaan Steve Perry solistinaan.

  3. Lipetissä(pettuves) oli hieno juke – sieltä löytyi mm. AC/DC:n Powerage jonka taisin soittaa läpi. Journey kuuluu Toton kanssa samaan viiteryhmään eli liian täydellistä musaa;D Katsoin jonkun dokkarin siitä kun se filippiiniläinen laulaja astui puikkoihin, oli hienoa katsoa miehen suurta hetkeä kotimaan lavalla. Ihan ok orkesteri, En ihmetele jos tuo jäisi omaan päähän hetkeksi matoilemaan, tuo kertsi.

  4. Journey on mulle niitä bändejä, joista nimi on tuttu, muttei oikein osaa mainita mitään kappaletta ja ne hititkin tuntuu eniten vain jotenkin tutuilta. Komee lauluääni ainakin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s