Saturday Classics – 17122022

Tällä viikolla on soittovuorossa ollut Yes. Klassikon löytyminen siitä laajasta tuotannosta otti jonkin verran koville. Soitan siis kestosuosikkini vuosien takaa eli ‘I’ve Seen All Good People’ bändin kolmannelta studioalbumilta, ‘The Yes Album‘. Julkaisuvuosi oli 1971 ja biisin ovat kirjoittaneet Jon Anderson ja Chris Squire.

This week I’ve been listening to Yes and it’s been quite difficult to find a song to play today from all the songs they’ve created. So I’m playing one of my all time favorites; ‘I’ve Seen All Good People‘. The song was released from their third album, ‘The Yes Album‘ at 1971. The song is written by Jon Anderson and Chris Squire.

 

– I’ve Seen All Good People –

9 comments on “Saturday Classics – 17122022

  1. Näyttäis ja kuulostais ihan siltä että kavereille maistuu happo. Alkuosa on hieman laahaava mielestäni. Mutta sitten biisi heräsi eloon. Ei ihan mun musaa, tykkään yksinkertaisemmasta kamasta. Nopea tempoista rokken rollia ja kivoja kitarariffejä.

    • Näiden piti tehdä tuohon aikaan niin pirun pitkiä näistä progebiiseistä että väkisinkin taitaa laahata Pisi Prkl 🙂 Ja usein ei lähde käyntiin lainkaan! Joillain bändeillä.

  2. Oh Yes, enpä ole tätä kuullut aikoihin. Kyllä samaa mieltä siitä,että progekappaleet voisivat olla hiukka lyhyempiä. Vaan tämä on hieno kokonaisuus,

  3. Tämä on sitä kiharaista jota en tiettyjä biisejä lukuun ottamatta oikein jaksa keskittyä.. . Mutta yes on kyllä aikakuden parhaimpia, muusikot on viimeisen päälle. vielä kiharampaa mikä ei uppoa kuin tietyssä kännin vaiheessa ;D on Gentle Giant, jumankekka on pitkiä ja moniosaisia biisejä. Progeilu on kivaa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s