Saturday Classics – 08062024

Kesäloma alkaa nyt, mutta boogie woogie öistä ei voi kuin haaveilla. Ensin täytyy nukkua ja nukkua toipuakseen talven rytinöistä. Sitten varmaan kerätä voimia muorin muuttamiseen johonkin hoitolaitokseen. Toki tässä tulee muutakin pohdittavaa ja jos tulee unettomia öitä, niin silloinhan kuunnellaan hyvää musiikki. Aloitetaan tällä Van Morrisonin ‘Tupelo Honey‘ albumilta löytyvältä ‘Wild Night‘ -biisiltä vuodelta 1971.

It’s the first day of summer holidays but I can only dream about the boogie boogie night. First thing is to get some rest after long and heavy winter and then get some strength to move Mom to some nursing facility. That brings a lot more things to figure out, so all I can do is to listen to this good music. Let’s start with Van Morrison‘s ‘Wild Night‘ from 1971.

– Wild Night by Van Morrison –

8 comments on “Saturday Classics – 08062024

  1. Onneksi sinulla alkoi kesis. Toivottavasti et nyt sairastu niin kuin kaikki tunnolliset työntekijät tekevät loman alkaessa 😦

    Vai on muori siirtymässä hoitolaitokseen. Joko paikka on selvinnyt? Toivon mukaan ei kauas kotikaupungista!

    Wild nights tulevat kyllä sinulle, kunhan nyt ensin huilaat!

    • Eipä tässä jouda sairastaan Susupetal 🙂 Vaikka normihan tuo on ollut kesäkuun alukupuolella enemmän kuin poikkeus. Ehkä tästä selvittäisiin terveenä, sormet ristiin.

      Tuossa puolen viikon paikkeilla soittivat että pitäsi alkaa sitä paikkaa hakemaan. Kotihoito oli pistänyt pillit pussiin. Ensi viikon lopulla tekevät siellä tarkkailuyksikössä arvion tilanteesta. Sitten alan tekemään hakemusta. Siinähän saattaa mennä monta kuukautta ennenkuin paikka löytyy. Toivottavasti eivät heitä mihinkään peräkylille. Luulisin että kotikaupungista kuitenkin. Puuhaa tulee riittämään.

  2. Hyvää lomaa, ja voimia muuttopuuhiin, ne on sekä henkisesti että muutenkin raskaita. Mulla alkoi uusi työ ja voimat on mennyt uuden oppimiseen niin suurin osa bloggailusta on jäänyt väliin, varsinkin kommentointi

    • Kiitos Ritva 🙂

      Uusi työ, wow! Onpa makeeta. Sellaisen aloittaminen on kyllä aina aika voimia vievää. Tsemppiä! Toivottavasti on inspiroiva duuni.

  3. Van The Man on voimanantaja kyllä. Tsemppiä vaan kaikkiin haasteisiin, niitä aina välillä,on.

    • Kiitos Äijä 🙂

      Kyllä näistä selvitään kunhan pohtii rauhassa ratkaisuja. Nyt on vielä pää täynnä sälää. Kyllä se tästä.

      Morrisonia pitää soittaa säännöllisen epäsäännöllisesti 🙂 Huikea musiikin tekijä.

Leave a comment