Porsaita äidin oomme kaikki…

possuSIAN VUOSI

18.2.2007 – 5.2.2008

 

 

 

 

Sian vuodet:

1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007


Siirryimme kiinalaisessa horoskoopissa sian vuoteen. Aiheeseen perehtyneet astrologit ennustelevat jos jonkin sortin tuhoa ja mullistusta tulevaksi. Lupailevat näissä synkissä ennusteissaan luonnonkatastrofeja, pörssikurssien romahtamisia ja kansainvälisiä konflikteja.

Pitäisi kuulemma keskittyä oleskelemaan kotona ja vihdoinkin tekemään loppuun ne rästihommat. Erityisesti sian vuonna syntyneiden pitäisi pysyä neljän seinän sisällä ja vetää punaiset kalsarit jalkaansa torjumaan kaikenmaailman pahoja henkiä. Ei onnistu, tällainen peli ei kertakaikkiaan vetele. Minä en ainakaan suostu istuskelemaan ja odottelmaan näiden synkistelijöiden ennustusten toteutumista, vaan keskityn sian vuoden positiivisempaan puoleen. Ennustuksissa on myös luvassa paljon juhlia ja herkuttelujen aiheita.

OIKEIN RATTOISAA SIAN VUOTTA KAIKILLE! Erityisesti kaikille sian vuonna synytyneille, huomenna nähdään paikallisen tavaratalon alusvaateosatolla. 😉

Jokaisen sian sydämmessä sykkivä sydän on puhdasta kultaa. Rohkeana, kohteliaana, avuliaana, täynnä aitoa ritarillisuutta hän hemmotelee ystäviään. Hän on rauhaa rakastava olento, joka loppuun asti uskollisena seisoo toisen rinnalla. Sika on luonteeltaan rehellinen, suora ja vilpitön. Valitettavasti hänen hyväntahtoisuuttaan käytetään usein hyväksi. Liian suuri herkkäuskoisuus saattaa koitua sialle kohtalokkaaksi ja monet siat tulevat elämänsä aikana petetyiksi. Sika on älykäs olento, joka ei kuitenkaan turhan tarkkaan valikoi luettavaansa. Sian elämän murheelliset hetket muovaavat hänen jalon luonteensa vieläkin arvokkaammaksi. Ei siis ole mikään ihme, että hän tasapainon vuoksi usein lankeaa intohimoiseen syöpöttelyyn ja juopotteluun aina paheellisuuteen saakka. Mutta kaikista sioista ei tule elämänsä aikana lihavia ja pulleita. Joistain tulee vain tavattoman rikkaita. (Hans Wilhelm, Kiinalainen horoskooppi, 1980)

Muita kuuluisia sikoja:

Woody Allen, William Hearst, Henry Kissinger, Christian Barnard, Ernest Hemingway, Mauno Koivisto, Elton John, Bismark, Tennesee Williams ja Alfred Hitchcock.

Lisää sian vuodesta:

Chinese New Year

Breitbart.com

Astrology on the Web

Raymond Lo

astro.fi

4 comments on “Porsaita äidin oomme kaikki…

  1. Ei, ei, ei, ei punaisia alusvaatteita, vaan punainen vyö! Näin minulle kertoi viime vuonna tähän aikaan kiinalainen ystäväni, jotta voisin suojella itseäni koiran vuodelta. Kannoin koko vuoden punaista vyötä, ja selvisin kuin selvisinkin hengissä. (Kipaisepahan nyt kipin-kapin sinne vyöosastolle, kunhan pääset niistä alusvaateostoksista!)

Leave a comment