Olet nero!

Päätin testata minkä sortin tallaajaa tätä blogia lukee. Käväisin tekemässä testin, jolla havainnoidaan tämän blogin lukukelpoisuutta ja mitä lukijalta vaaditaan selviytyäkseen näistä koukeroista. Tässäpä tulokset:

blog readability test

Voimme siis varmuudella tämän tieteellisen tutkimuksen kautta päätyä siihen tulokseen, että lukijakuntani koostuu neroista. Onnitteluni teille tästä, ei niin yllättävästä, testituloksesta!

ps. Kielellisillä tekijöillä tuskin on mitään tekemistä tuloksen kanssa. Tokihan kaikki testigeneraattorit lukevat ja ymmärtävät suomea. Toki.

Link via Päivi

9 comments on “Olet nero!

  1. Vau, tuo on hienoa tietää itsestä! Tämä on niin upea juttu, että ihan pakko tehdä tästä etusivun juttu: onneksi olkoon fiksuista lukijoistasi! Olen yksi heistä 🙂

  2. Tokihan tiesin sen jo itsekin. Paljon ennen kuin keksin tietokoneen ja jopa ennen painovoiman keksimistäni. Sitä ennen elämä olikin hankalaa, kun omatkaan jalat eivät tahtoneet pysyä maassa.

  3. Mä olisin voinu vannoa ton jutun nimeen, kun mä oon jo SUPERnero. Ja kaikki mun plokia lukevat on SUPERneroja kans. Tässä maailmassa on tosi paljon älykkyyttä.
    Terveisin
    Tahvo, harvinaislaatuinen SUPER-koira

  4. Voi sinnuu minkä teit SusuPetal – kaikkien älykköjen äiti! Oletko huomannut älykköjen määrän huiman lisääntymisen. Täällä nöyränä kiitellään huomionosoituksesta ja lööppeihin pääsemisestä. Pienellä pavulla varustettuna ihmetystä herättää, miten ihmeessä pystyn tulevissa postauksissani viihdyttämään älykköjäni riittävästi. No onneksi älyköt pitävät älyttömyyksistä 😉

  5. Iisi,

    Sinua siis kiittäminen tästä virtuaalihapatukseta ja, kaikista yrityksistäni huolimatta, lentokyvyttömyydestäni. Olisi se niin mukava nousta siiville ja lepatella taivaanrantaa kohti. Pysyvästi. 😉

    Peittomylläri,
    Kaikki koirat ja koiranmieliset ovat neroja!

  6. Hahaa! Kokeilin tuota ykkosblogiini ja se antoi saman vastauksen. Pitaa olla nero ymmartaakseen siita jotakin. Kokeilin sita kakkosblogiini jossa on VAIN valokuvia, ja vastaus oli sama. Pitaa olla nero. Kokeilin kolmosblogiini jossa ei ole juuri mitaan, ja sitakin ymmartaakseen pitaa olla nero. Enpa ymmarra tuosta tuloksesta yhtaan mitaan.

  7. H.M.Juhani Hämeenjussi ja Hamalainen ?;)?
    Totta, viiteryhmäänhän tässä viitataan 🙂

    HPY,
    No jopas! Ja sinulla on sentään maailman kielillä kirjoitettuja blogeja. Joten voimme päätellä, että sieltä sitä neroutta löytyy kaikilla maailman tärkeimmille kieliryhmille. Ymmärrä pois 🙂

Leave a comment