menoksi

Kukat on kasteltu, lahjat on paketoitu ja laukut on pakattu. Enää puuttuu töpselien veto seinistä ja sitten menoksi. Parallel lines pitää epämääräisen mittaisen blogitauon tästä illasta alkaen. Eikös se jo ole minun vuoro reissata 😉

Alkajaisiksi matka vie, uskallanko tunnustaa, Turkuun, jossa kuitenkin sataa. Märkää uhmaten aion mennä katsastamaan sitä elämäni miestä! Syntymäpäiväjuhlallisuuksia myös tiedossa niillä kulmilla. Matka jatkuu, sitten kun joutaa, kohti Jyväskylää. Sinne en ole haalinut mitään toimintaa, mutta toiveissa olisi päästä vaikka testaamaan näitä komeita lankkuja. Tai muuten vain laudemestarin kanssa lähteä ‘valokuvauskävelylle’.

Tälle lomareissulle ei ole määrätty mitään loppumispäivämäärää, nyt mennään tuntemuksien mukaan sinne minne nenä näyttää ja viihdytään niin pitkään kuin viihdytään. Muutama päivä, ehkä 😉 Miltä nyt tuntuu. Läppäri lähtee mukaan, mutta tuskin väliaikaraportteja pääsen kirjoittelemaan. Yritän pysyä netittömässä ympäristössä ainakin Keski-Suomessa.

Joten Heippa!

menoksi.jpg

– lepis matkalla –

9 comments on “menoksi

  1. Hyvää lomaa! Sopiva idea tuo kuva tähän postaukseen, siinä on menemisen meininki! Ehkä tietysti vähän syksyisen oloista, mutta kuitenkin.

  2. Jahas, sitä on häivytty yönpimeydessä ikään kuin salaa! Mutta reissujalka se on sellainen, jonka kutkutusta ei voi estää 😉 Nauti lomastasi – myös Turussa!

  3. Tervetuloa Jyppilään! Soita kun oot perillä täällä. Ilman muuta pääset saunomaan ja juttujakin on kertynyt PALJON sitten viimenäkemän ;D

  4. Kari,
    Kiitos ja hyvin löysäillen on alkanut 😉

    Timo,
    Menoa pitää olla. On muuten Juhannuksena otettu kuva. Tummensin vain hieman noita taustoja.

    Itkupilli,
    Taisi jäädä käsäri päälle tänne Turkuun 🙂
    Uskokaas tai älkää; tänään täällä on paistanut pilvettömältä taivaalta parin tuhnusemman päivän jälkeen. Tuli siis tämäkin ihme nähtyä!

    Elekia,
    Vanha viidakon sananlansku sanoo että: Naisten on seikkailtava ja miesten on itkettävä ;D

    HaloEfekti,
    Varmasti soitan. Lähden varmaan huomenna ajeleen sinnepäin. Mikä päivä huomenna on??? Torstai kai.

    Neulekirppu,
    Kiitosta ja tätyy käydä vissiin sinun jälkiäsi kuvailemassa 😉

    Mariar,
    Kiitos. On tullut jo räpsittyä aika paljon. Tosin kamera meinasi hajota toissa iltana. Huh.

    Vaiheinen,
    Noniin, joskus sitä on vain mentävä ja sitten taas tultava. Katsotaan nyt milloin…

Leave a comment