Ärsytyskynnys ylitetty!

Terve vaan Vuodatus, terve!

Ärsytyskynnykseni on ylittynyt pomppivien mainoksiesi vuotaessa eetteriin. Aamukahvin aikaan pomppiva ruutu todella häiritsee nautinnollisia blogien lukuhetkiä. Päivässä nuo ruotsalaisten mallien näköiset naamat saivat karvani pystyyn ja vakavasti harkitsen peruvani kaikki Vuodatuksen blogeissa olevat blogit lukulistaltani. Ellen päädy noin radikaaliin ratkaisuun, niin ainakin luen niitä vain ja ainoastaan syötelukijasta ja näin ollen en kommentoi. Pakotatte minut tylyksi lukijaksi, ihania blogiystäviäni kohtaan, niin kauan kuin tämä tempauksenne kestää.

Onneksemme blogistaniasta löytyy vaihtoehtoja ja lukijaystävällisiä bloggaajia. Inkivääri siirsi jo päivityksensä toiseen blogiinsa näiden pomppivien mainoksien ansiosta.

Teillä siellä Vuodatuksessa on kuulemma menossa jokin mainoksien poistamiseen liittyvä kampanja jolla yritätte kerätä rahat pois bloggaajilta. Mainokset pois puoleen hintaan, tai jotain? Toki ymmärrän, että pikkuhiljaa yritätte hinata tätä bloggaamista maksulliseksi. Kannattaisiko silti miettiä keinoja. Asian voisi hoitaa myös tyylikkäästi.

terv. Lepis

Ps. Saas nähdä tuleeko tästä samanlainen joukkopako Vuodauksen blogeista kuin silloin pari vuotta sitten tapahtui…

28 comments on “Ärsytyskynnys ylitetty!

 1. Harmittelen samaa asiaa. Ihan p…….ä tämä kiusa. Saattaa loppua minulta koko bloggailu, vaan tuskin se vuodatusta hetkauttaa.

 2. Kirjoitat asiaa. Perustin itsekin digitaalikuviani varten mahdollisen vaihtoaseman. Odottelen kuitenkin hetken aikaa Vuodatuksen toimia ennen muuttoa.

 3. Ihan sama ärsyttää. Tosin WordPress taas tuntuu takkuavan kommentoinnissa, mikä ärsyttää sekin 🙂 Joka tapauksessa olen omalle vuodatusblogilleni perustanut jo vaihtoaseman mahdollista muuttoa varten.

  • Kari,
   Jostain kumman syystä tämä on taas alkanut imemään näitä kommentteja roskikseen. Tylsää. On siellä nyt ollut oikeatakin roskapostia. Tästä voimme päätellä, että nämä vuorottain temppuilevat kaikki alustat.

 4. Susulla kävin eilen illalla ja hermot meni..Vaikka kuinka klikkaili rastista deittisivustoa pois, pomppasi se heti takaisin esiin kun kommentoi. Hyvä kun kirjoitit kirjeen Vuodatukselle, sillä ja yleensäkin ihmisten palautteella PITÄISI olla suurikin merkitys..

 5. Minä kävin asentamassa Inkväärin mainostaman Firefoxin lisäosan, Adblock Plussan ja siihen suomalaisetkin mainokset estävän Wiltterin, eipä ole sen jälkeen mitään pomppinut omalla ruudullani. Eihän se tietty estä niitä pomppimasta toisten ruuduilla, ikävä kyllä.

 6. Ei uskoisi, etta tana paivana palvelun tarjoaja on noin tyhma.
  No puhe ja mekkala on myos hyvaa mainontaa – paasasia, etta paasee ‘otsikoihin’.

  Mutta jos joukolla bloggaajia todella lopettaa palvelun kayton, silla voisi saada muutoksen aikaan.

  Kaikki verkkolehdet mm. Talouselama, heittaa silmille valilla todella raivostuttavaa mainontaa. Jos joku viela luulee saavansa sita kautta yrityksestaan tai tuotteestaan kuluttajaa kiinnostavan – ovat vaarassa.
  Emme me ole niin tyhmia kuin luullaan.

  Mitenkohan mainostaja tai sen suunnittelija itse suhtautuu silmille pomppivaan mainontaan??? Hihkuu innosta ‘ihanaa taas joku mainostaa juuri minulle, jippii tama on kivaa kun tuossa minulle pomppii ja hyppii, tama on nastaa!!!! voiko aamu paremmin alkaa!!!!Ihanaa!!!!’

  • BLOGitse,
   Periaatteessa minua ei mainokset häiritse. Ainoastaan jos ne alkavat pomppia silmille. Mainostaa voi myös tyylikkäästi.

   • En enää löytänyt kehitysfoorumia, taitaa olla kadonnut tästä maailmasta, mutta postiin Tuomas vastaa edelleen nopsasti.

    Vuodatuksen saaminen itsensä maksavaksi on kai tuossa takana, koitin ehdotella muita tapoja, mutta en tiä oliko toteuttamiskelpoista. Itse voisin pitkän vuodatushistorian takia maksaa kertamaksuna mainosten poistosta, mutta vuosittaisena en kyllä sentään ainakaan tuota määrää maksaisi – jonkin alta kympin summan ehkä. Harmi, jos homma kuihtuu tuollaisen takia.

 7. Törkeää toimintaa on… Enpä usko käyttäjienkään suopuvan mainostajan asialle, vaikka ehkä deittipalvelun kohderyhmä ei moisesta ärsyynny. Luulisi Vuodatuksen pian lopettavan ihmisten kiusaamisen, jos tajuaa oman etunsa. Still-mainokset eivät ketään taida haitata. Tuo Adblock täytyykin hommata ensi tilassa.

 8. Mainos häiritsi itseäni sen verran että poistin sen kokonaan. Onneksi löysin Inkiväärin blogista ohjeen siihen. Toivottavasti tämä ei uusi heti kohta.

 9. Tuollainen päällekäyvä mainonta on #fail – ja jos Vuodatus kuvittelee että ihmiset maksavat siitä että mainonta vähenee niin voin sanoa että ovat idiootteja. Maailma on väärällään toinen toistaan parempia ILMAISIA mainoksettomia blogialustoja ;D

 10. Timo,
  Tuo selaimeen asennettava pikkupalikka toimii tosi hyvin, joten Vuodatus tehköön mitä lystää. Toistaiseksi.

  • Mulla on ollut tähän asti vain se NoScript suojana, mutta se ei tuohon mainokseen tepsinyt, joten pitääpä kokeilla tota kun rasittaa seur kerran. Noita ärsyttäviä mainoksia kai tulee vain jos joku maksaa enemmän mainostamisesta ja haluaa tollasen.

 11. Latasin mennäviikolla Firefoxiin sellaisen adblock -lisäosan joka poistikin silloin nuo ärsyttävät mainokset vuodatus-blogeista. Nyt kun vierailin parissa blogissa, huomasin että mainokset hyppelevät siellä taas, blokkaus ei enää toimi, ja mikä pahinta, mainoksissa ei edes ole enää mitään ruksia nurkassa josta ne edes voisi klikata pois! Eli pakko töllöttää mainosta samalla, kun yrittää lukea blogitekstiä sen takaa! Täysin sietämätöntä!

  Onkohan muilla samoin?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s