How to Survive November 2020 – Haaste

Marraskuu alkaa! Päivät hämärtyy ja illat pimenee, on aika Marraskuun selätyksen. Näissä hämärissä teema on Mustavalkoinen. Tämän vuoden haasteen idea tuli Ritvalta ja nyt kaikki mukaan selättämään. Voit ottaa kuvia, piirtää, maalata, soittaa musiikkia tai askarrella (tai kaikkia edellisiä yhdessä). Julkaise postauksesi ja kerro meille muille kommenttilaatikossani, kiitos. Voit myös linkittää oikeassa sivupalkissa olevan linkitysnappulan kautta.

November begins!  Days are getting gray and evenings darker and it’s time for How to Survive November. This years theme is Black and White. The idea for it came from Ritva. This year you can take photos, draw, paint, play music or do crafts (or all of above). Post you publication and tell us about it in my mail box, thank you. You can also link your post by the link button at the right side bar.

23 comments on “How to Survive November 2020 – Haaste

  • Postaile silloin kun kerkiät Timo 🙂 Tiukkaa tämä varmaan minulle tekee, mutta myös hyvää tämän kiireen keskellä poikkasee mukavasti kun ajattelee jotain ihan muuta.

   • Tuo ‘muun ajatteleminen’ on nyt koko ajan yrityksessä. Ovela kuva tuo sun selätys#1 Saimaan rannalta – me käytiin vain pienellä Saimaa-kurkistuskävelyllä Imatran Lammassaareen.

    • Timo, se on kiva paikka se Lammassaari. Hyvät polut ja nuotiopaikat. ‘Muun ajatteleminen’ taitaa olla ikuisuusprosggis jossa toisinaan onnistuu hivenen paremmin ja sitten taas.

 1. Marraskuu, hyi! Selätetään, minkä jaksaa, ei joka päivä sentään! Mulla saattaa jakaantua tämäselätys kaikkiin blogeihini, jos sille päälle tulen 😀

 2. Heti piti tulla katsomaan miten selätetään, kiitos. Tämä sopii hyvin, teemahaasteessa kun tuota mustaa nyt jää käyttämättä ;D ! Jospa yritän ja samalla saisin lisäpuhtia bloggaamiseen.

 3. Taidan selättää marraskuutani samalla tutuksi havaitulla konstillani – ehkä, tai sitten keksin jotain muuta.
  Kun on jo eka päivä illassa, niin kohta on koko kuukausi…..

 4. Pingback: How to survive November 2020 - BLOGitse

 5. Pingback: this week - BLOGitse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s