Valokuvatorstai 91 – 2

Valokuvatorstai viettää tällä vikkolla 2-vuotis syntymäpäiviä teemalla 2. Hankalahko luku sommittelua ajatellen. Kaksi jotain näyttää aina tylsältä, kovalta ja voimmakkaalta. Parittomat määrät muodostavat tasapainoisemman sommitelman. Mutta haastetta tässä hommassa pitää ollakkin!

kakkonen.jpg

HAPPY ANNIVERSARY VALOKUVATORSTAI!!!

Onnea ja iloa idoinnille tulevalle vuodelle 🙂

11 comments on “Valokuvatorstai 91 – 2

  1. Aimarii,
    Kiitos. Iltaräpellyksiä, tiedä taiteellisuudesta 😉

    Neulekirppu,
    Kiitos. Aihe oli niin vaikea, että oli vähän duunattava…

    Elekia,
    Jäin tuota pohdiskelemaan, jotta onko tiili muurattu väärin päin jos nuo numerot näkyvät? Ja mikä numero se on? Jokaisella tiilellä ei voi olla omaa sarjanumeroaan. Lieneekö joku valmistajan koodi… Mystistä!

  2. Hieno kuva, en ensisilmäyksellä hoksannutkaan tuota pohjaa tiileksi, mutta tarkemmin katsoessa tulikin kiva lisäoivallus.

  3. Mä en ekaks huomannut tota kakkosta, mutta se todella kruunaa kuvan aiheeseen sopivaksi. Upea kuva monella tapaa, sommittelu on ihan nappiin ja värien kontrasti upea. Siinä on paljon eri ulottuvuuksia, jotka tekee siitä todella mielenkiintoisen.

  4. Kiitos Timo,
    Lähikuva tiilestä voi olla varsin mielenkiintoinen.

    Itkupilli,
    Vaikeaa aihetta sommittelun tasolla piti siis lähestyä hieman erilaisilta lähtökohdilta. Näyttäisi kauniista kehuistasi jonkin sortin onnistumisen tapahtuneen. Kiitos 🙂

Leave a comment