Sunday Classic – 060610

Tänään en jaksa mennä musiikkihistoria osastolle, joten pidemmittä puheitta Robert Palmerin pariin:

– Bad Case of Loving You –

Totta puhuakseni, se ei ole ollenkaan meikäläisen suosikkityyppi, mutta kai sitä on huomenna mentävä katsomaan. Kuume huiteli eilisen päivän kolmeysissä, nyt vähän vähemmän, ja nielu on niin kiepeä ettei pysty syömään. Muutenkin olo on kuin olisi selkäänsä saanut.

14 comments on “Sunday Classic – 060610

 1. Nyt putosin, Palmerhan soittaa jo yläkerran orkesterissa. Älä nyt sinne kiirehdi! Jos kyse on kuumehourailuista, sairaalaan siitä ja heti, mars!

  Minä muistan parhaiten Robert Palmerin tuotannosta Addicted to Love sekä Simply Irresistible -biisit ja -videot, joissa misut ovat toistensa klooneja. Vähän turhan suoraviivaista naputusta minun makuuni, vaikka olenkin aikanani tanssinut näitä tuhannet kerrat.

 2. Moro kaikki ja kiitoksia kannustuksista,
  Angiinan oireet nämä tuntuvat olevan, kaikkinensa. Ainakin wikistä luettuna. Tepsuttelen sinne lääkäriin huomenna, nyt ei vielä kykene. Niin, siitä omasta lääkäristäni en oikein tykkää.

 3. Robert Allen Palmer (19 January 1949 – 26 September 2003) – vähän myöhään toi sun mainitsemasi tilaisuus.

  Mutta jäbähän olikin syntynyt samana päivänä kuin mä, 10 vuotta aiemmin. Eli sitä se käki tiesi, enää neljä vuotta mulla jälellä 😦

   • Sanoit että :”Totta puhuakseni, se ei ole ollenkaan meikäläisen suosikkityyppi, mutta kai sitä on huomenna mentävä katsomaan.” käsitin että Palmeria, joka on jo vainaa. R.I.P.

    Vanha kansa ennusti kevään ensimmäisestä kukunnasta kuulijan tulevat elinvuodet. Tänä vuonna käki kukkusi mulle vain neljästi, kukkuu-kukkuu-kukkuu-kukkuu.

    Jos Palmer oli syntynyt tasan päivälleen 10 vuotta ennen mua ja kuoli 2003 eli 7 vuotta sitten, niin siitä päätelleen ei mullakaan ole ehkä vuosia kuin se neljä. Hänhän menehtyi äkilliseen sysänkohtaukseen.

 4. Aika svengi Palmerilla tässä.

  Koetas nyt vaan tepsutella lääkäriin, että saat troppeja tautiisi. Angiina on ikävä tauti, ja jälkitautejakin voi tulla ellei sitä hoideta pois.

  Toivottavasti saat riittävän pitkän sairasloman. Paranemisiin !

 5. Pingback: Nyt tekis mieli kirota « Parallel Lines

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s