Light

Joulun värit työntyvät maailmaamme. Ihmiset tuhlaavat veronpalautuksensa. Ostoskeskuksissa valoa riittää. Luonto on synkeänä. Tänään ei päivä paistanut. Lunta pyrytti. Harmaata, äärettömän harmaata. Väsymys painaa.

– light / valo –

Digital Fun Challenge #8 yarns for light this week.

11 comments on “Light

  1. Mietiskelin, että miten olet tuon kuvan tehnyt tai saanut tuohon muotoon. Se on hieno ja kaunis valo siinä keskiössä. Nyt tuli valkoista lunta, sitä ihastelin illalla sytyttäessäni kynttilöitä. Valoa siitä tulee.

    • Arleena,
      Tämä syntyi taas niin monimutkaisen prosessin kautta, että hyvä kun muistan miten. Tein ensin Painterissä mustalle pohjalle punaisia kuplia ja vein sen pop-art filtteriin. Siellä syntyi nuo pallot ja niiden sisään nuo kuplien reunaviivat. Sitten vein kuvan Photoshoppiin, jossa lisäsin välitasolle tuon keltaisen valon ja päällimmäiseki lisäsin mustia ja punaisia roiskeita. Hidasta!

  2. Linky menee kiinni Casan aikaa 23:59…sorry ettet ehtinyt linkittaa mutta loysin mielenkiintoisen kuvasi.
    Samaa mielta kun muut ettei saa tolkkua muttei tarvitsekaan koska kuvan fiilis on kiva.
    Siksi digitaaliset onkin kivoja kun alkuperainen kuva voi olla mika vaan ja aikansa leikkii siita tulee ihan jotain muuta. Lapsenmielisyys pitaa pirteana vaikka olisi vahan pimeampikin paiva…

    • BLOGitse,
      Tekevälle sattuu. Muisin nimittäin, että se on sunnuntaihin auki. Oma moka 🙂
      Voisi kai tuota kuvaa analysoida, tai antaa merkitys. Joulun valo lähestyy siitä huolimatta, että kaaos ostosparatiiseissa (-helveteissä) lisääntyy. Veri roiskuu ja mieli on pimeydessä musta.

Leave a comment