Pilkahduksia risukasaan

Moikka,

Sydämelliset kiitokset teille kaikille lukijoille kannustuksesta tuolla kommenttilootassa 🙂 Teidän lämpimiät ajatukset pistävät paranemisen käyntiin!

Kotijoukoissa pysytään ja visusti. Antibiotit olivat alkaneet tepsimään ja tulehdusarvot olivat tippuneet puoleen eilisestä. Hyvä merkki. Taudille ei syytä tai nimeä tunnu löytyvän, sillä virtsa- ja nielukokeet olivat aivan puhtaat. Pitkän litanian tuo luetteli erilaisia lasten- ja nuorisotauteja, unohtamatta joitain elukoitakin, mutta jokaisen perään tuli epäilys sen paikkaansa pitävyydestä. Lisätestejä ei kuitenkaan määrännyt ja tilannetta seurataan paheneeko vai eikö.

Että siellei, taas tällä kertaa!

Menen jatkamaan huilailua.

20 comments on “Pilkahduksia risukasaan

 1. Eikö ne ottaneet nielunäytettä? Olisi varmaan kyllä kiva saada taudille nimikin, ettei tarvitsisi miettiä kaiken maailman kauheuksia. Toivottavasti olo jatkaa parantumistaan! Voimia ja jaksamista! (Ja olisithan sinä voinut meidän iloksi ottaakin sen digikuvankurkustasi ja liittää sen blogiisi :), olisi sitten joukolla arvioitu mitä siellä näkyy…).

  • Kiitos Tuima,
   Teki ne nieluviljelyt, mutta se oli puhdas. Olisi todella kiva tietää, mutta eipä sitä Mr. Jekylliä oikein tuntunut kiinnostavan.
   Yritinhän mä sitä kuvaa ottaa, mutta alkoi yökötään liikaa kun tungin putkee suuhun 😉

 2. Tuiman ehdotus on oiva, kyllä meiltäsaisi lukuisan määrän arvauksia ja epäilyksiä niin ei tarvitsisi sitä varten lääkäriin asti. Toivotan paranemista, vaikka sitten lääkärinkin määräämillä tropeilla.

 3. Joo, nielukuva kehiin, niin nettilääkärit pääsevät tositoimiin 😀

  Mutta oikeasti, toivottavasti antibiootit tepsivät. Aika erikoinen sairastuminen. Kenties kyseessä on “vain” stressin aiheuttama reaktiosairaus.

 4. Hyvä jos lääkkeet tepsivät. Se aika kun saa olla toipilaana ja jo melkein terveenä on muuten ihan mukavaa aikaa 🙂

  • Kiitos Kari,
   Lähenemme sitä aikaa, mutta ei aivan vielä olla siellä. Pian, ehkä huomenna tai ylihuomenna… Toivottavasti.

 5. Huilailua vaan! Ja nautinnolla! Ota ilo irti loikoilusta nyt, kun parempaan suuntaan oot menossa. Ulkonakin on tylsän kylmää, ei mene edes hellesäät hukkaan toipuillessa.

  • Taru,
   Jep, kelit ovat varsin lohdulliset 🙂 Enhän mä helteellä malttaisi huilata, hyvä matalapaine pitää petissä!

  • Arleena,
   No eikö! Siltä vain loppui mielenkiinto tutkia sen enempää. Ja sitä minä pidän todella kummallisena. Olen tietysti myös hieman närkästynyt. Pelaako ne todellakin siihen työnantajan pussiin… Ei luulis.

 6. Mulla näkyy onneksi vain tuota siitepölyn kevyttä vaikutusta, koita säkin nyt lepuuttaa sitten kunnolla taudit pois! Paranemista!

  • Kiitos Timo,
   Näin teen ja aion pysyä hiljaisella tahdilla tämän viikkoa. Eli ei mitään. Viikonlopuksi haluan päästä kuntoon. Siitepölyihin auttaa onneksi antihistaminit.

 7. No hyvä, että olo ja arvot paranevat, vaikka taudin nimeäei olekaan arvattu. Noin periaatteessa ja siis käytännössäkin niistä lukuisista testeista ei ole mitään iloa, jos niitä ei osaa tulkita (tulipahan vaan mieleen, että periaate sopii melkein mihin vaan ja turhasta testaamisesta tulee vain reikiä ihoon:-)

  Mulla olis kuule tuossa sellainen puolipokkari, jossa on pikkuinen putkenpätkä, mahtuu suuhun ja hyvällä lykyllä saa salamankin välähtämään sopivasti, jotta sieltä nielusta saa kunnon kuvat 🙂

  Nojuu. Löhöily ja rentoilu auttavat moneen.

  Tsemppiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s