How to Survive November 09 – 25

Tänään haaveilijoiden kansiossa oli vuoroaan odottamassa Arleenan talvinen haave. Voi niitä Turkulaisia kun ne jaksaa unelmoida moisesta, siellähän sataa aina vain vettä! Vaikeaa siihen oli lykätä mitään biitsihaaveen elementtejä ja päätinkin kunnioittaa alkuperäistä teosta syventämällä sävyjä kera muutamien pensselin vetojen:

– Arleenan haavepalanen –

Ai, mutta tulihan sinne sitä lumisadetta myös, tilauksesta 😉

16 comments on “How to Survive November 09 – 25

  • Oho, olit mennyt roskikseen BLOGitse! Ei siellä herneitä ole… 😉

   Tänään alkaa viimeinen kierros. Tuletko mukaan?

 1. Tosiaan vettä sataa, mutta ihana on haaveilla lumesta. Tuosta kuvasta on tullut niin ihana, että käyn sitä ihailemassa vähän väliä. Tietenkin katson muidenkin kauniit teokset.
  Nyt en vain ole saanut koko iltana photobukettia auki, lienee runsaan rasituksen alla 🙂

  • Moi Arleena,
   Kyllä se nyt aamulla ainakin toimii. Toivottavasti pääset sinne. Teetkö itse kehykset vai tekeekö galleristin apulainen 😉

 2. Tuo kimalteleva lumisade sopii kyllä tuohon Arleenan pohjaan niin hyvin. Minäkin olen ihastunut siihen pohjaan. Lumi on kaunista kunhan sitä saa katsella ruudun takaa 😉

  • Aimarii,
   Niin, kyllähän sitä tähän aikaan vuodesta periaatteessa pitäisi jo olla. Ja Joulun tulo virittää mielen valkoisiin maisemiin.

 3. Ei ole ollut ongelmia photobucketin kanssa, ehkäpä kävin silloin kun ei ollu ruuhkaa tms. Haaveet voisi ehkä laittaa jo tulevana lauantaina ripustukseen?

   • Joo, nakuttelen seinille edellisen kierroksen loput ja Unelmat. Käy korjaamassa jos tuntuvat olevan “vinksillään”. Laittelen niitä tä-illalla ja huomenna iltapä. Käy tzekkaamassa huomenna, laitan ne luonnoksina.

    Bileet voi aloittaa vaikka myöhemmin illalla, joskus kuuden-seitsemän jälkeen tai silleen… – eikö vaan?

 4. Hirlii,
  Joo, aloitetaan bileet vasta illemmasta. Sellaisiahan ne pikkujoulut tuppaavat olemaan 😉 Tulen avuksesi heti kun kotiudun huomenna. Voi mennä jonnekkin myöhään iltapäivään! Käyn ruokakaupassa ja haen juomaa (lonkerot myös). Sitten aloitetaan poksuttelu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s