19 comments on “Valokuvatorstai 173 – kierrätys

 1. Nuo kasvimaat ovat hyvä idea lähi- ja luomuruokaan. Tänä kesänä on varsinkin Helsingin keskustassa vallattu joutomaita kierrätys-periaatteella hyötykäyttöön eli kasvisten/juuresten ym viljelyyn.

  • Arleena,
   Joo, se gorilla-gardening on todella hauska ilmiö ja sehän on ollut muotia maailmalla muutaman vuoden ajan. Mukavaa, että leviää myös meille.

 2. Hiano!
  Ja minen ole pitkään aikaan laittanut sunnuntaiklassikkoa, on vaan ollut niin kaikelaist häsää ja hösää.
  Mutta odotahan vaan kun nyt ollaan taipumassa syksyyn, nii-i SYKSYYN 😀 Tää tääl jo intoilee! Ihanat kuulaat kelit ja raikkaat, pienet ulkosuihkut! Lalalalalaaaa 🙂

  dundun-dundundundundundundun *tappajahaimusiikkia*

  • Heh heh, Ppi!
   Olisihan se pitänyt arvata, että olet into piukalla syksyn suhteen 😉 Arvaatkos kuka nautti kesästä! Huomenna on taas sunnuntai ja klassikot soivat. Laitappa vaikka tappajahaita tai tiikerihaita 🙂

 3. Verho oli harsona ihan nätti, ja sen minä ymmärsin myös valon kannalta, mutta sitä punaista kangasta en. Se näytti siltä ettei se päästä tarpeeksi valoa lävitseen. Ehkä se oli pelkkää taidetta. Tai sitten se kuitenkin päästää tarpeeksi kasvua varten. Kaalikärpäset joka tapauksessa pysynevät ulkopuolella.

  • Yamaba,
   On se punainen yhtä ohut kuin nuo muutkin ja kasvussa ei ole kuulemma ollut eroa. Taidetta pitää kasvimaalla myös olla, kyllä 😉

 4. Tämä on riemastuttavin kuva. Tavallaan niin kuriton, kuin mustalaisleiri.
  Helsingissä palstoja uhkaa siirtolapuutarhaksi muuttaminen. Vaikka olenkin siirtolapuutarha fani, minusta se on mennyt liian ökyilyksi. Mökit ovat törkeän kalliita, eikä niissä enää kasvateta ensisijaisesti ruokaa.
  Palstatoimintaa ei saa ajaa alas !

  Linkitän postauksesi blogiini.
  Kiitos kuvasta, jossa yhdistyy mielikuvituksellisuus ja silti järjestelmällisyys. Valoverhojen alla rivit ovat varmasti suorassa.

  • Kiitos Pisarat,
   Siirtolapuutarhasysteemit ovat todellakin karanneet tavallisen ihmisen saavuttamattomiin. Tänne Espooseenkin on tulossa yksityisellä rahoituksella ensimmäiset sp-alueet! Sillä rahalla mitä niistä pyytävät saisi jo komeen kesämökin jostain maaseudulta. Ei hyvä.

  • H.M. Juhani Hämeenjussi,
   Ai niin, unohdin kertoa tuolle verhojen ripustelijalle kesällä siitä räsymattojutusta 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s