This fish is out of the tank…

Kesä tuli, kevätkin meni, hiljaista on ollut! Niinpä! Töissä se kevät meni. Vauhti kiihtyi maaliskuusta ja jatkui jatkumistaan vaikka olin jo huolissani josko selväjärkisenä siitä selviää. Jotain piti jättää ja siihen nivaskaan kuului bloggaminen, valokuvaaminen ja lukeminen. Nukkumisesta en luopunut ja aivan järissään täällä ollaan. Ja nyt lomalla! Pieniä reissuja pääsin jo keväällä tekemään ja loman aluksi pyörähdin puolentoista viikon perinteisen Etelä-Suomen kierroksen, joka  venyi Keski-Suomea myöten. Sen jälkeen piti viikko huilata, hissutella kotona, lukea ja nukkua. Tämä alkuviikko onkin saanut pyörremyrskyn aikaiseksi ja koti kiiltää, suurimmaksi osaksi. Milloin sitä oppii olemaan ettei lomalla tee suursiivouksia! Eiväpähän ainakaan vaivaa mieltä ja häiritse rentoutumista. Tästä se lähtee, kesä!

Summer is here already and this blog is dead quiet! There was a spring somewhere in between, a spring that took a toll on my endurance at work. Sortage of people and lots of hustle around. Well, it’s done and I survived. Had to give up blogging, photographing and reading for a while. Never gave up sleeping to get me going. Now, I’m on vacation and enjoying the free time. Have done some short trips here in Southern Finland and seeing family and friends. Then there was a time to rest up and now feeling well and ready to enjoy this summer bliss!

fish

This fish is out of the tank

 

19 comments on “This fish is out of the tank…

  1. Päivää piiiiiitkästä aikaa! Siivoaminen voi olla meditatiivista jos sen asenteen ottaa. Minä yritän koska muuten se on tylsää toistoa viikosta ja vuodesta toiseen. Käy muuten jumpastakin kun oikeen venyttelee ja taivuttelee enemmän kun olisi tarpeen. Relaa lomaoloa, mjukavaa jussia!

    • Heippa hei ja kiitos BLOGitse 🙂 Siivoaminen on todellakin varsin meditatiivista touhua, etenkin peruspuunaus. Ne viikkosiivoukset on aika tylsiä.
      Juhannuksena nukutaan ja nautitaan kesästä! Herkullista menoa sinulle myös!

  2. Nyt unohdetaan kiirreet ja nautitaan kesästä ja kauniista luonnosta, kuvitellaan että kellot ovat pysähtyneet hetkeksi.
    Hyvää juhannusta ja rentouttavia lomapäiviä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s