how to survive november 09 – 2

Tehtävä:

  1. Etsi tänään luonnosta yksi marraskuinen väri, joka tällä hetkellä miellyttää silmääsi.
  2. Tee yksi taideteoksen pohja omalla ilmaisutavallasi. Se voi olla kuva, valokuva, piirros, maalaus, kollaasi, lehtileike, teksti, runo yms. eli aivan mitä tahansa, mikä milenkiintosi ja ilmaisutapasi onkaan. Käytä siinä tuota valitsemaasi väriä. Teoksen ensimmäinen tekijä määrittää minkä kokoinen teos on.
  3. Lataa se Photobuckettiin seuraavan teoksen jatkajan noukittavaksi ja lähetä hänelle viesti kun teos on haettavissa.
  4. Hae omasi sieltä viestin saatuasi ja jatka omalla taiteellisella tyylilläsi tuota teosta.
  5. Toimi jälleen kuten kohdissa 3 ja 4, kunnes kaikki teokset ovat käyneet luonasi.

Taiteilijoiden numerointi:

Arvoin teidät ilmoittautumisjärjestyksen mukaan:

  1. Lepis
  2. Kari
  3. Unnu
  4. Vaiheinen
  5. SuviAnniina
  6. Susupetal
  7. MM
  8. Arleena
  9. Itkis
  10. Hirlii
  11. Hoover

Teosten etenemisjärjestys:

1->2->3->4->5->6->7->8->9->10->11

2->3->4->5->6->7->8->9->10->11->1

3->4->5->6->7->8->9->10->11->1->2

4->5->6->7->8->9->10->11->1->2->3

5->6->7->8->9->10->11->1->2->3->4

6->7->8->9->10->11->1->2->3->4->5

7->8->9->10->11->1->2->3->4->5->6

8->9->10->11->1->2->3->4->5->6->7

9->10->11->1->2->3->4->5->6->7->8

10->11>1->2->3->4->5->6->7->8->9

11>1->2->3->4->5->6->7->8->9->10

Etenemä:

  • Lepis tekee oman ensimmäisen teoksensa (teoksen pohjan) ja lähettää tämän keskeneräisen työn Karille, joka oman lisäyksensä jälkeen lähettää sen Unnulle, joka oman lisäyksensä jälkeen lähettää sen Vaiheiselle jne. kunnes se on käynyt Hirliillä, joka viimeistelee teoksen valmiiksi.
  • Kari lähettää oman ensimmäisen teoksensa Unnulle, Unnu Vaiheiselle jne.
  • Näin jokaisella on yksi teos työstettävänä aina yhtenä päivänä kunnes se siirtyy eteenpäin seuraavalle. Kaikki työt ovat siis keskeneräisiä kun ne siirtyvät seuraavalle, joka lisää siihen oman ‘juttunsa’. Jokainen osallistuu kaikkien teosten tekemiseen inspiroitumalla edellisten tekijöiden ajatuksista. Yhteinen teema on se ‘marraskuun väri’.
  • Teoksia olisi marraskuun selätyksen vuoksi työstää varsin nopeaan tahtiin, mutta parin päivän viive sallitaan. Ja jos on tarve pidemmälle tauolle, kuten viikonloppuisin saattaa käydä, niin ilmoittaa siitä seuraajalle.
  • Teokset olisi hyvä nimetä saman kaavan mukaan. Sopisiko Lepiksen_eka, Karin_eka, Unnun_eka jne?
  • Mitä blogissa tapahtuu tällä välin? Siellä voi kertoa inspiroitumisestaan ja vaikkapa näyttää miten työstettävä teos edistyy sillä välin.
  • Tähän on helppo tulla mukaan tai jos tuntuu ylivoimaiselta voi jonkin osuuden jättää väliin.
  • Ensimmäisen kierroksen mentyä keksitään uusi teema.
  • Teosten valmistuttua ne julkaistaan yhteisnäyttelynä.

Jos jollekulle taiteilijalle tulee jokin tekninen onglema tai haluaa tehdä jotain, mutta ei osaa niin toimin teknisenä tukena. Voitte lähettää minulle kuvan, tekstin yms. liitettäväksi teokseen ohjeiden kera. Näitä voivat olla sijainti, koko, väri jne.

ps. kannatta käydä vielä lukemassa tämä ja sieltä löytyy linkkejä eteenpäin, jotka saattavat auttaa

Edit klo 9:33 Lisäsin Hooverin listaan. Tarpeen vaatiessa tehdään toinen rinki ja toisella kierroksella sekoitetaan pakka.

35 comments on “how to survive november 09 – 2

  1. Luulen, että olen ymmärtänyt 😀
    Ainakin alan nyt tehdä omaa versiotani.
    Kävin kurkkaamassa photobucketissa ja pääsin sisään, tyhjää oli vielä.
    Kiitos vaivannäöstäsi!

    • Tulen mukaan seuraavalla kerralla 🙂 Katsoin eilen tuota ja pohdin että pitää osallistua, mutta jäi huomaamatta tuo ilmoittautumisajankohta. Seuraan ja kommentoin ahkerasti osallistujia.

  2. Tämä tuntuu nyt vähän vaikealta, minulla ei ole julkista photopuckettia, enkä ymmärrä miten kuvan tmv voisi vastaanottaa tai edelleen lähettää. Jäisinkö pois kokonaan.

  3. No niin, alan päästä jyvälle 🙂 Kiitos vaiheiselle hienosta taustasta, kävin avaamassa itselleni photobucket tilin, tuli tarpeeseen, koska kone tursuaa kuvia jotka täytyy saada “turvaan”…levyke asema ei toimi 😦

  4. Siis tuota, kävin nyt tuonne ilmoittautumassa alempaan postaukseen, mutta täällä onkin jo lista – ihan hyvä niin, pitäisikin liian kiirettä, kun olen huono ajoitettujen hommien kanssa:)

  5. Huh. Siellä on omani. Oppii tämäkin ikä kaikkea. Voiko marraskuu tuntua ollenkaan marraskuulta, jos sen aikana oppii hyödyllisiä ja käyttökelpoisia juttuja…

  6. Pingback: marraskuu, ohoi ! « Preivi

  7. Tulin nyt vasta katsomaan nämä kolme viimeisintä viestiä – vähän toisaalta on nykyään huonosti ehtimistä, mutta mielenkiintoista on homman etenemistä seurata!

    • Itkis,
      Ei se haittaa 😉 Odottelet jälleen Arleenalta tulevaa kuvaa. Yritetään pysyä yksi kuva päivässä linjalla, ettei tule ruuhkaa. Jaa, no minulle on tainnut jo tulla. Ups. 😉

  8. Pingback: heiluu » Blog Archive » How to Survive Novermber

  9. Tää etenee hyvää vauhtia. Pitää vain laskea milloin tulee oma vuoro missäkin kuvassa. Itkis, odotat vain kun tulee muita kuvia Arleenalta. Jatkat niitä ja sitten jatkan minä jne…

    • Hirlii,
      Tää on älyttömän hauskaa! Kunhan vain pysyn kärryillä. Nyt loppui muuten iltaduunien tekeminen, virka-aika saa riitää! Olen niin jäljessä blogikierroksiltani että jo hävettää. Ja nyt on mentävä nukkumaan.

  10. Pingback: How to Survive November 09 – 3 « Parallel Lines

    • Hirlii,
      Koskaan ei ole odottanut kotiin pääsyä näin innokkaasti! Ja tänäänkin suorastaan ahdisti, kun en päässyt heti lähtemään…

  11. Pingback: kaamoksen sinisyys « Preivi

  12. Pingback: How to Survive November 09 – 14 « Parallel Lines

Leave a comment